kedd, 01 október 2024 11:01

A Vasas ellen folytatjuk

Szerda este fél 8-kor Budán, a Pasaréti úton lépünk pályára a második fordulóban a Vasas Akadémia ellen.

A korábbi évek alapján nem mi vagyunk az esélyesek, de nem ezzel foglalkozunk, Számunkra az lesz az elsődleges, hogy megmutassuk, több van a csapatban annál, mint amit legutóbb a pécsi vendégjáték során mutattunk.

A Vasasnál is voltak változások, a vezetőedző személye is változott, de mivel klubon belülről érkezett az új szakvezető, így a játékfilozófiában, a fő irányvonalakban nem számítunk nagy változásokra. Biztos, hogy agresszív védekezés, szoros és intenzív letámadás vár majd minket.

Bízunk benne, hogy a rendelkezésre állt néhány nap alatt már tudtunk előre lépni és vannak olyan hibák az előző meccsről, amiket sikerült kijavítani, kiküszöbölni. Az NB1-es újoncaink is túl vannak már a debütáláson, így talán kevesebb izgulással, nagyobb magabiztossággal léphetünk már pályára.

Hajrá CEKK!

 

Read 26 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search