péntek, 07 január 2022 08:51

Nincs megállás, jön a BKG

Továbbra is tart az év végi, év eleji meccsdömping. A miskolci meccs után sem volt idő pihenésre, a sebek nyalogatására, hiszen szombaton újabb nagyon fontos mérkőzés vár ránk.

A BKG csapatát fogadjuk Albertirsán, akik minden bizonnyal győzni jönnek majd hozzánk.

Egy felkészülési és egy bajnoki mérkőzést már lejátszottak a csapatok egymás ellen. Mindkettő nagyon szoros volt, mindkét esetben hosszabbításban tudtuk megszerezni a győzelmet. Éppen emiatt is, a visszavágás a célja a vendég csapatnak, akiknek hozzánk hasonlóan nagyon kellene egy újabb győzelem.

Nálunk továbbra is kisebb nagyobb sérülések nehezítik a munkát, de bárhogy is alakult az elmúlt időszak, mindennél jobban kellene a győzelem...

A mérkőzést szombaton este hatkor játsszuk Albertirsán. A találkozó védettség igazolásával megtekinthető, a csarnok egész területén kötelező a maszk viselése.

 

Read 190 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search